duminică, 16 octombrie 2011

Tot de-ale Antoniei

Descurajati pentru ca a noastra copila "uraste " spalatul pe dinti i-am cumparat periuta electrica cu "Apada".Deh,nici asa nu-i prea grozav ,trebuie sa ne spalam cu toti ,sa ne scoatem periutele ,sa le analizam ,sa le folosim.Treaba grea...mai ales cand Antonia ii cerea cu insistenta lui tati :
-Tatiiiii,alata-mi puuta ta! :))))))....mai nou "puuta" s-a transformat in "peiuta" .

Ne uitam pe o carte cu animale domestice.O vacuta draguta pastea iarba grasa si deasa de pe un camp.Ugerul rotund si plin al vacutei ii atrage atentia domnisoarei strumf:
-Mami,ce ale vacuta acolo?...pasaica?
-Nu,mami,acolo are tzitizi din care ne da noua lapte.
Foarte contrariata:
-Nuuuuu,vacutele nu dau lapte!Caplitele dau lapte!
Iata de ce ,in viitorul apropiat trebuie sa vizitam o ferma.Fata a vazut nenumarate caprite la tara dar din pacate,nicio vacuta de aproape.

Gospodina neintrecuta:...sterge praful ,geamurile ,aseaza patul si hainele le pune la loc in dulap dupa ce le-a "impachetat " asa cum trebuie .De-ar fi la fel de gospodina si cu jucariile care zac imprastiate ......

Ii place foarte tare cantecelul cu degetele pe care,binenteles, le incurca .Stie insa sigur ca degetul mic nu duce nimic fiindca e pitic.

2 comentarii:

  1. cunoastem si noi gospodine din astea neintrecute la facut curat acolo unde e deja curat si care lasa jucariile claie peste gramada peste tot prin casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ferma de Animale din Pantelimon, si imediat langa, cea de Lapte, numai cu vacute. hunii au fost incantati, am fost de mai multe ori. desi acum cu vremea urata, nici animalutele nu sunt prea incantate.

    RăspundețiȘtergere